Ons bedrijf

sinds1967De firma Van Beversluys werd in 1967 opgericht als een éénmanszaak door de huidige zaakvoerder, de heer Julien Van Beversluys, samen met zijn echtgenote Marie-José Huys. Dankzij hun harde inzet en hun voortdurende streven naar kwaliteit, nam de vraag naar afsluitingen alsmaar toe. Ook bedrijven begonnen interesse te tonen voor hun werk.

bedrijfDe zaak groeide en nieuwe werkkrachten moesten aangetrokken worden. Vanaf 1985 kon vader Van Beversluys ook rekenen op de steun van zijn zoon, Gino, aan wie hij gaandeweg zijn kennis en know-how doorgaf.          

Meer en meer mensen die zelf een beetje handig waren, kwamen bij de firma Van Beversluys ook aankloppen voor materiaal en stilaan kreeg een afhaalcentrum voor de doe-het-zelvers gestalte, waar deze laatsten tot op vandaag met raad en daad bijgestaan worden.

De zaken namen dergelijke omvang dat de éénmanszaak in 2002 omgevormd moest worden tot een heuse "B.V.B.A. Van Beversluys en Zonen". Toen al werd voorzien dat de tweede zoon, Mario, mee zijn schouders onder de zaak zou steken, wat effectief gebeurde in 2003.

De omzet van de zaak groeit nog steeds van jaar tot jaar en dit succes valt te verklaren door een mix van esthetiek, kwaliteit, degelijkheid, service en door een voortdurend openstaan voor nieuwe trends.

CONTACTEER ONS

Van Beversluys & Zonen bv

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Industriezone De Prijkels
Karrewegstraat 66
9800 Deinze
T 09/386 33 92
BE0473.811.544

   Like onze Facebookpagina

  Bezoek ons op LinkedIn

 

Openingsuren

  • Van 15 februari tot en met 31 oktober:
    • ma-vrijdag: 7-12u en van 13-18u30
    • zaterdag: 8-12u
  •  Van 1 november tot en met 14 februari:
    • ma-vrijdag: 7-12u en van 13-18u
    • zaterdag: 8-12u

 

Ligging

Van Beversluys & Zonen poorten en afsluitingen locatie

Meer info? Of een vrijblijvende offerte?